Si duken sot këngëtarët e 90-ve që nuk mund të ndaleshim duke i dëgjuar?
Sharr Travel

Si duken sot këngëtarët e 90-ve që nuk mund të ndaleshim duke i dëgjuar?

Këngët e Maria Carey ishin në numër një në tabelën Billboard Hot 100 14 herë përgjatë viteve 90-ta.

Është këngëtarja si ajo, Madonna me këngën e saj ikonike “Vogue”, Céline Dion me “My Heart Will Go On” dhe Lauryn Hill me këngën e saj të vetme solo Doo Wop (That Thing) që fitoi Grammy, e cila i dha formë industrisë së muzikës dhe fitoi zemrat tona.

Ne në Bright Side nuk mund të besojmë se kanë kaluar dy dekada ose më shumë që kur këta këngëtarë hynë në jetën tonë dhe na bënë të dëgjojmë muzikën, për të cilën u dashuruam.

Le të shohim se si dukeshin ata në vitet 90-ta dhe si duken ata tani.

Mariah Carey

Kylie Minogue

Lauryn Hill

 Britney Spears

Celine Dion

Lenny Kravitz

Sinéad O’Connor

 Madonna

Tracy Chapman

Robbie Williams

 Mandy Moore

Jon Bon Jovi

Brandy

Gwen Stefani

 Ricky Martin


MË SHUME NGA Magazina