Bullgaria i dërgoi Shqipërisë 12 inxhinierë për t`i vlerësuar ndërtesat

Bullgaria i dërgoi Shqipërisë 12 inxhinierë për t`i vlerësuar ndërtesat

Bullgaria i ka dërguar Shqipërisë 12 inxhinierë që të ndihmojnë në vlerësimin e godinave të dëmtuara gjatë tërmetit.

Këtë e deklaroi Zëvendëskryeministrja bullgare dhe Ministre e Punëve të Jashtme Ekaterina Zaharieva para Ministrit në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme në Shqipëri Gent Cakaj. Të dy biseduan në Bratislavë në kuadrin e samitit të ministrave të jashtëm të Organizatës për Sigurim dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE).

Ekipi i inxhinierëve ka mbërritur në Tiranë me kërkesë të palës shqiptare, drejtuar nga z. Cakaj në një bisedë telefonike me Ministren Zaharieva në fund të javës së kaluar.


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare