Karakteret e animuara që e kanë një sozi në jetën reale
Sharr Travel

Karakteret e animuara që e kanë një sozi në jetën reale

1. Jack Frost nga Rise of the Guardians

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

2. Merida nga Brave

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

3. Mr.Burns nga The Simpsons

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

4. Prince Charming nga Shrek

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

5. Peter Griffin nga Family Guy

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

6. Jafar nga Aladdin dhe Prince

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

7. Shaggy dhe Scooby nga Scooby Doo!

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

8. Roz nga Monsters Inc.

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

9. Alfredo Linguini nga Ratatouille

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

10. Dora The Explorer

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

11. Gru nga Despicable Me

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

12. Elsa dhe Anna nga Frozen

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

13. Eric Cartman nga South Park

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

14. Një nga tri zanat e Bukuroshes së Fjetur

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

15. Glenn Quagmire nga Family Guy

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

16. Cruella de Vil nga 101 Dalmatinët

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

17. Ralph nga The Simpsons

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

Profesori nga Futurama dhe Larry King

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

19.Karakter nga Flinstones dhe Danny DeVito

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life

20. Kristoff Bjorgman nga Frozen

20 Cartoon Look-Alikes That Seem to Have Escaped to Real Life


MË SHUME NGA Magazina