Kosovari fiton vendin e parë në 2019 Macao International Kart Grand Prix
Sharr Travel

Kosovari fiton vendin e parë në 2019 Macao International Kart Grand Prix

Eron Rexhepi, sot fitoi garën e Kart grand pix në Macao-Kine në konkurencën X30 Junior me british team KR-SPORT.

Ka fituar edhe shumë gara të tjera në Kampionatet Evropiane dhe ka shumë talent dhe duke ndjekur ëndrrën për pilot te Formula One.