Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet
Sharr Travel

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

10.12.2019

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekoll-Hajkobill (Kodi: 14016004)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Pastrim I trasesë, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10KV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej ores 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e Ulët II, Lagjeja Medvec dhe  Pompat e Ujit.

Arsyeja: Pastrimi  i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe përforcimi i shtyllave.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja: Pastrim i taresë dhe ndërrimi i shtyllave.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja: Pastrimi  i trasesë, ndërrimi i dy shtyllave të drurit në fshatin Mleqan.

Gjilan

Nga  TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

Mitrovica

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:
Dalja 10kV Betonjerka (Kodi: 71074004)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.
Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave të vjetra.

Peja

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Qedhja e Fëmijëve (Kodi: 51000003)  prej orës 10:00-10:15 deri në ora 12:45-13:00
Vendet: Rr.TMK-së nga Shtëpia e mallrave deri te  Universiteti Haxhi Zeka,Qerdhja e fëmijëve, banesat e pensionerëve,Lagjja rreth Kullës së Pashës dhe banesat Selman Uka.
Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i tri lidhjeve kabllovike.

2.

Në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Arben Cakaj (Kodi: 51000003008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: TS Arben Çekaj.

Arsyeja e nderprerjes: Punimi i tri lidhjeve kabllovike.

3.

Në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TMK (Kodi: 51000003005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: TS TMK.

Arsyeja e nderprerjes: Punimi i tri lidhjeve kabllovike.

4.

Në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet :

TS 10/04 kV Arian-Teki Hasanmetaj (Kodi: 51000003007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: TS Ariani –Teki Hasanmetaj.

Arsyeja e nderprerjes: Punimi i tri lidhjeve kabllovike.

5.

Në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Pallati i Sporteve (Kodi: 51000003004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pallati i Sporteve.

Arsyeja e nderprerjes: Punimi i tri lidhjeve kabllovike.

6.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10kV Jagoda  (Kodi: 52056005)  prej orës 12:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshati Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllavë dhe Tërstenik.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës.

11.12.2019

Njoftime për projekte investive

Prishtina

1.

Në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bellopoj (Kodi: 14016003010,14016003011) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bellopojë.

Arsyeja e nderprerjes: Lidhja e kabllove nëntoksore.

2.

Në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kerrpimeh (Kodi: 14000014169) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshati Kërrpimeh.

Arsyeja e nderprerjes: Kyçja e transformatorit të ri.

3.

Në TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Arberia 9 (Kodi: 12000014111) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: rr.Plava- një pjesë.

Arsyeja e nderprerjes: Instalimi i termometrit në transformator.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj l do të ndërprehet:

Degëzimi 10/04 kV Kino (Kodi: 40040004003, 40040004004, 40040004006, 40040004021, 40040004000, 40040004034, 40040004173) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr.12 Qeshori dhe rr.Latif Hasani.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi I kithinave modulare.

2.

Në TS 35/10kV Ferizaj l do të ndërprehet :

Degzimi 10/04 kV Gjimnazi (Kodi: 4004002011, 4004002012, 4004002022, 4004002204, 4004002198, 4004002232) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Rr.12 Gjon Serreqi.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i kithinave modulare.

3.

Në TS 35/10kV Ferizaj lV do të ndërprehet:

Degzimi 10/04 kV Qerdhja e Fëmijëve. (Kodi: 40000004237, 40000004239, 40000004241) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Rr.12 Kardi Zeka një pjesë.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërimi I kithinave modulare.

11.12.2019

Punime nga KOSTT

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Peqani  (Kodi: 32000007) prej orës   08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhel, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

11.12.2019

Punime nga KOSTT

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Peqani  (Kodi: 32000007) prej orës   08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

2.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës   08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.