Thaçi nga Monako: Sporti ka arritur të bëjë atë që politika nuk e bëri

Thaçi nga Monako: Sporti ka arritur të bëjë atë që politika nuk e bëri

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka marrë pjesë në Forumin ndërkombëtar të Sportit dhe Paqes, që është duke u mbajtur në Monako.

Para shumë liderëve botërorë dhe përfaqësuesve shtetëror dhe të federatave sportive, Thaçi ka theksuar se sporti arriti të bashkojë popujt.

Në profilin e tij në Twitter, ai ka shkruar se të rejat dhe të rinjtë na bënë krenar me performancën e tyre, duke e ngritur flamurin në çdo cep të botës, përfshirë edhe në Olimpiadë dhe Evropianin 2020.

“Këtë vit përfaqësuesja e Kosovës në futboll na dhurojë shumë gëzime dhe fitore. Është e pandalshme!”, ka shkruar Thaçi.