Jennifer Lopez dhe Alex Rodriquez shikojnë ndeshjen e basketbollit bashkë
Sharr Travel

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriquez shikojnë ndeshjen e basketbollit bashkë

Ata u fejuan përsëri në mars gjatë një propozimi romantik ndërsa ishin në plazh në perëndimin të diellit në Bahamas.

Të premten në mbrëmje, Jennifer Lopez, 50 vjeçare dhe Alex ‘A-Rod’ Rodriguez, 44 vjeçar, u shfaqën si çdoherë një çifti i dashur.

Këtë herë ata vendosen që së bashku të shikojnë një ndeshje të Lakers në Miami.

Gjatë lojës, të dy u dhuruan fanellat blu me pseudonimet e tyre mbi ta nga ekipi me seli në Florida.

 


MË SHUME NGA Magazina