Will Smith thotë se ishte xheloz për lidhjen e gruas së tij
Sharr Travel

Will Smith thotë se ishte xheloz për lidhjen e gruas së tij

Will Smith nuk e mendon veten si një burrë xheloz tani për tani, por një herë e një kohë ishte.

Ylli i filmit e zbuloi së fundmi se ndjen keqardhje për mënyrën se si ai e trajtoi miqësinë e gruas së tij, Jada Pinkett Smith me të ndjerin Tupac Shakur. (Reperi u vra në vitin 1996)

Will Smith nuk e mendon veten si një burrë xheloz tani për tani, por një herë e një kohë ishte.

Ylli i filmit e zbuloi së fundmi se ndjen keqardhje për mënyrën se si ai e trajtoi miqësinë e gruas së tij, Jada Pinkett Smith me të ndjerin Tupac Shakur. (Reperi u vra në vitin 1996)

Pinkett Smith dhe Shakur u takuan si adoleshentë pasi të dy ishin pjesë e Shkollës së Arteve në Baltimore.

“Ata kurrë nuk kishin një marrëdhënie seksuale, por tani ata kishin arritur në atë epokë ku kjo ishte një mundësi, dhe Jada ishte me mua”, tha Smith.

Në vitin 2015, Pinkett Smith konfirmoi për Howard Stern se ajo dhe Tupac nuk ishin tërhequr fizikisht asnjëherë nga njëri-tjetri. Për ta vërtetuar atë, ajo tha që e detyroi reperin që ta puthte, por ata ranë dakord se ishte “puthja më e keqe” që kishin pasur ndonjëherë.