Oprah Winfrey tregon se pse nuk u martua me Stedman Graham

Oprah Winfrey tregon se pse nuk u martua me Stedman Graham

Moderatorja e njohur, Oprah Winfrey, është për 30 vjet më radhë në lidhje me Stedman Graham.

Oprah në një artikull të saj të publikuar në OprahMag.com treguar se pse ata nuk janë martuar deri tani.

“Lidhja jonë funksionon pasi ai ka krijuar një identitet të njohur në publik se si është të jesh njeriu i Oprah Winfrey, ai për këtë ligjëron në botë dhe ka shkruar libra me këtë temë”.

“Ne ndajmë të gjitha vlerat me rëndësi në një lidhje si integriteti. Po ashtu ne kënaqemi duke e parë përmbushjen që kemi për njëri-tjetrin”, ka thënë Winfrey.


MË SHUME NGA Magazina