Meghan Markle nis jetën në Kanada

Meghan Markle nis jetën në Kanada

Meghan Markle buzëqeshi derisa mori Archin dhe dy qentë e saj për një shëtitje në Vancouver derisa bashkëshorti i saj u kthye në Kanada, pasi ishte në Londër për një angazhim të fundit mbretëror në Londër.

Dukesha e Sussexit u përcoll nga dy oficerë të mbrojtjes kur ajo shkoj në Parkun Horth Hill Regional./BSImage