Dua Lipa dy herë e nominuar në ‘NME Awards’

Dua Lipa dy herë e nominuar në ‘NME Awards’

Këngëtares shqiptare siç duket po i ec shumë mbarë viti 2020, anise në vitin që lëmë pas nuk ishte shumë aktive përsëri shqiptarja ka arritur që me një këngë të zë vend në nominimet e çmimeve më prestigjioze.

Dua me ‘Dont start now’ do konkurroj për çmimet ‘Kënga më e mirë në botë’ dhe ‘Kënga më e mirë në Britani’.

Çmimet do të ndahen më 12 shkurt në ‘O2 academy Brixton’ dhe Dua Lipa padyshim është kandidatja kryesore për të dy çmimet.