Katy Perry humb ndjenjat gjatë audicioneve të “American Idol”

Katy Perry humb ndjenjat gjatë audicioneve të “American Idol”

‘American Idol’ do të shfaq një nga episodet më dramatike.

E gjithë ekuipazhi, kasti dhe garuesit e shfaqjes së talenteve që nisi sezonin e 18 javën e kaluar duhej të evakuohej nga audicionet e tyre në Sunriver, Oregon.

Katy së bashku me jurinë  Lionel Richie dhe Luke Bryant ndien papritur erën e gazit në ambientet ku po mbajnë audicionet.

Këngëtarja amerikane bëhet gjithnjë e më i shqetësuar ndërsa ajo thërret: “A po ndjeni erë gazi? Është goxha intensive”.

Duke filluar të ndihet keq, Katy shton: “Unë kam një dhimbje koke prej tij. Oh është e keqe, është me të vërtetë e keqe”.

Së shpejti shërbimet e urgjencës nxitojnë në studio pasi juria dhe garuesit janë evakuuar nga ndërtesa në një nxitim ndërsa alarmet e zjarrit dëgjohen të shkojnë rreth tyre.

Këngëtari Luke pastaj informon shikuesit në shtëpi: “Kjo nuk është shaka, me të vërtetë ka një rrjedhje të gazit”.

Ndërsa sirenat ndezin në sfond, Katy, 35, rrëzohet në mënyrë dramatike në tokë pasi deklaroi: “Nuk po ndihem mirë”.

Audicionet e tjera gjatë episodit janë parë duke u zhvilluar në Savannah, GA, Milwaukee, Washington, DC dhe Los Angeles.