Masat për koronavirusin, edhe Kuvendi i Shqipërisë nis punën online

Masat për koronavirusin, edhe Kuvendi i Shqipërisë nis punën online

Kuvendi do të miratojë aktet normative dhe masat e marra nga Qeveria për emergjencën e krijuar nga COVID 19, puna për të cilat ka filluar.

Kryeparlamentari Gramoz Ruçi në një deklaratë për mediat thotë se deputetët e Kuvendit, duke respektuar kufizimet dhe në pajtim me rregullat e vendosura, janë në komunikim të vazhdueshëm me qytetarët dhe agjencitë shtetërore dhe ndjekin me vëmendje punën e tyre.

Në përshtatje me kushtet e reja të krijuara, komisionet parlamentare do të fillojne këtë javë shqyrtimin e projekt-akteve ligjore, duke punuar online.

Të gjitha shërbimet esenciale të Kuvendit janë në punë dhe kanë përgatitur infrastrukturën e nevojshme për funksionimin e Kuvendit online, derisa të krijohen kushtet për funksionimin nomal.

Ruçi thotë se Kuvendi i Shqipërisë ka qenë, është dhe do të jetë në lartësinë e funksioneve e detyrave të tij, në shërbim të qytetarëve.


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare