Shahini: “Bravo mësuesve e nxënësve për angazhimin maksimal”

Shahini: “Bravo mësuesve e nxënësve për angazhimin maksimal”

Në një foto-album të publikuar në rrjetin e saj social facebook, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Besa Shahini falënderon mësuesit dhe nxënësit për angazhimin maksimal të përditshëm.

Teksti i plotë i postimit:

“Dhjetëra mijëra leksione të zhvilluara në shtëpi dhe të shkëmbyera përmes rrjeteve sociale çdo ditë.

Mësues dhe nxënës që po angazhoheni maksimalisht për mirëmbajtjen e procesit mësimor në kushte krejtësisht të pazakonta.

#mësojmëngashtëpia”

 

foto galeri