Soreca: Gjithmonë me Shqipërinë në kohë nevoje

Soreca: Gjithmonë me Shqipërinë në kohë nevoje

Ambasadori i BE-së Luigi Soreca njoftoi sot mbështetjen financiare prej 50 milionë euro të Bashkimit Europian për Shqipërinë në luftë me COVID-19.

“I lumtur të njoftoj ndihmën konkrete të BE-së për Shipërinë në luftën kundër COVID19”, u shpreh Soreca

Sipas tij, janë 4 mln € për pajisje dhe mbështetje shëndetësore, 11 mln € për mbrojtjen sociale dhe deri në 35 mln € për rimëkëmbjen ekonomike.

“Bashkimi Evropian është gjithmonë me Shqipërinë në kohë nevoje. Jemi gjithmonë me Shqipërinë”, u shpreh Soreca.