Artisti Cy Tucker vdes nga koronavirusi

Artisti Cy Tucker vdes nga koronavirusi

Cy Tucker ka vdekur në moshën 76 vjeç nga koronavirusi.

Muzikanti, i cili ishte i njohur për interpretimin me The Beatles u sëmur me Covid-19 të shtunën pasi bëri një koncert, ka konfirmuar shoku i tij i ngushtë Arthur Kerevan. 

Por për fat të keq, babai i tre fëmijëve vdiq nga virusi të martën. Familja e tij  shprehin dhimbje për humbjen e familjarit të tyre,

 “Si familje ne jemi shkatërruar nga humbja e papritur e burrit, vjehrrit, gjyshit, vëllait dhe mikut që preku kaq shumë jetë përmes muzikës”, thanë ata në një deklaratë.

“Ajo që e bën humbjen e tij edhe më shumë zemëruese është fakti se mund të ishte shmangur aq lehtë, po të mos ishte për koronavirus”.

Familja e tij vazhdoi t’i lus njerëzit të ndiqnin këshillat e qeverisë ‘dhe të bëjnë atë që është e domosdoshme që familjet e tyre të mos e përjetojnë këtë makth’.