Inspirohuni nga Crawford për ushtrime në shtëpi

Inspirohuni nga Crawford për ushtrime në shtëpi

Kohë pandemie dhe jeni të detyruar të rrinin në shtëpi, në mënyrë që të mbroni shëndetin e përgjithshëm.

Por kjo nuk do të thotë se duhe t’i ndaloni të gjitha aktivitetet.

Ani se nuk mund të shkoni në palestër, ushtrimet bëni në shtëpi.

E kush ka nevojë për inspirim, ju sjellim rutinën e ushtrimeve të bukuroshes Cindy Crawford të viteve të 90’ta, e publikuar sot nga Vogue.