Rama: Ushqime dhe barna për 12,749 familje

Rama: Ushqime dhe barna për 12,749 familje

Qindra familje të tjera kanë marrë ndihma ushqimore dhe barna, deklaron kryeministri i vendit, Edi Rama, në një kohë kur vendi ynë po përballet me pandeminë COVID-19.

Teksa publikon një video nga operacioni humanitor, Rama bën thirrje për durim dhe besim.

“12,749 FAMILJE TË TJERA U SHËRBYEN ME NDIHMË USHQIMORE DHE 1328 ME BARNA MJEKËSORE