Aktori James McAvoy dhuron 275,000 paund për të blerë pajisje mbrojtëse

Aktori James McAvoy dhuron 275,000 paund për të blerë pajisje mbrojtëse

Aktori James McAvoy ka dhuruar 275,000 paund në një fushatë të mbledhjes së fondeve të ngritur për të blerë pajisje mbrojtëse jetike për stafin e NHS që trajtojnë koronavirusin.

Fushata u krijua nga një grup mjekësh të shqetësuar NHS për të mbledhur para, pasi Mbretëria e Bashkuar shkon në atë që mund të ishte java më e keqe akoma për pranimet e COVID-19 në spitale.

Ylli skocez James, 40 vjeç, dha një donacion për blerjen e maskave dhe dorezave pasi mjekët hapën faqen e mbledhjes së të enjten, duke pretenduar se ata do të shkonin për në luftë pa forca të blinduara.