Rexhaj: Drejtorit e Arsimit nesër do t’i marrin udhëzuesit për vlerësim

Rexhaj: Drejtorit e Arsimit nesër do t’i marrin udhëzuesit për vlerësim

Zëvendësministri i Arsimit, Xhavit Rexhaj ka deklaruar se udhëzuesi për vlerësim të nxënësve nesër do të arrijnë në drejtoritë e Arsimit nëpër komuna.

Rexhaj tha se gjatë kësaj kohe kanë mësuar se mësimi online i përshtatet më shumë fëmijëve dhe të rriturve se sa për të rriturit, dhe është në një nivel të lartë.

“Materialet që po i ofron MASHTI nga ora 1 deri në 9 më kanë befasuar për të mirë dhe në momentin që fillon mësimi nuk do të përsëritet”, tha ai.

Ai tha se sa i përket testit të maturës janë në një situatë ku duhet të shikohet dhe analizohet se çka do të bëjnë vendet tjera.