Aktorja e njohur vdes si pasojë e koronavirusit

Aktorja e njohur vdes si pasojë e koronavirusit

Aktorja Patricia Bosworth, ka vdekur në moshën 86 vjeçare.

Patricia Bosworth një aktore premtuese që dikur u kthye në gazetare, pas komplikimeve me koronavirus ka vdekur në moshën 86-vjesçare.

Vdekja e saj është njoftuar nga faqja ‘Vanity Fair’ ku ajo kotriboi gjatë me shkrimet e saj.

Kujtojmë se Bosworth studioi aktrimin në ‘Studio Actors’ së bashku me Marilyn Monroe, Paul Newman, Steve McQueen dhe Fonda, para se të kthej në një gazetare dhe redaktore të suksesshme.


MË SHUME NGA Magazina