Pa grim në fytyrë, Bebe Rexha zbulon se si ajo mbulon rrathët poshtë syve

Pa grim në fytyrë, Bebe Rexha zbulon se si ajo mbulon rrathët poshtë syve

Në një mengjës me diell në Los Angelos, Bebe Rexha zbulon sekretin e saj pas grimit blu të syve dhe se si ajo mbulon rrathët poshtë syve.

Në videon e radhës së Vogue ku yje botërore kanë zbuluar rutinat e tyre të kujdesit të lëkurës dhe grimit, kësaj radhe vjen Bebe Rexha.

Ndiqni të plotë videon e mëposhtme.