​76 të arrestuar për mosrespektim të dispozitave shëndetësore
Sharr Travel

​76 të arrestuar për mosrespektim të dispozitave shëndetësore

Qytetarët po vazhdojnë me mosrespektimin e vendimeve të marra si masë parandaluese ndaj përhapjes së pandemisë COVID-19 në vendin tonë.

Si rezultat i kësaj, Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit në 46 raste ka arrestuar 76 persona.

Në Prishtinë janë arrestuar 11 persona, në Gjilan 12, në Ferizaj 5, Prizren 6, në Pejë 10, në komunën e Gjakovës 13, Mitrovicë 3, kurse në veri të Mitrovicës 1. Arrestime ka pasur edhe pikat kufitare ku janë arrestuar 15 persona.

Më poshtë rastet e plota sipas raportit të policisë:

• Fsh. Llapushnik, Gllogoc 09.04.2020-10:30. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti është takuar duke punuar në fidanishten e tij, dhe ka rënë në kundërshtim me vendimin e lëshuar na Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullte.

• Fsh. Gadime e ulët, Lipjan 09.04.2020-11:42. Ndaj të dyshuarës femër kosovare është iniciuar lënda e rastit e cila kishte vepruar kundër vendimit të Qeverisë së Kosovës lidhur me virusin Covid-19. E dyshuara nga njësiti policor është hasur duke punuar në lokalin e saj afarist sallon ondulimi. Me udhëzim të prokurorit rasti procedohet në procedurë të rregullt.

• Fsh.Gadime e ulët, Lipjan 09.04.2020-11:42. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar është iniciuar lënda e rastit i cili kishte vepruar kundër vendimit të Qeverisë së Kosovës lidhur me virusin Covid-19. I dyshuari nga njësiti policor është hasur duke punuar në lokalin – sallonin e tij frizer për meshkuj. Me udhëzim të prokurorit rasti procedohet në procedurë të rregullt.

• Rr. Komandant Kumanova, Lipjan 09.04.2020-13:50. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar është iniciuar lënda e rastit i cili kishte vepruar kundër vendimit të Qeverisë së Kosovës lidhur me virusin Covid-19. I dyshuari nga njësiti policor është hasur duke punuar në lokalin e tij auto pjesë. Me udhëzim të prokurorit rasti procedohet në procedurë të rregullt.

• Rr. Komandant Kumanova, Lipjan 09.04.2020-13:50. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar është iniciuar lënda e rastit i cili kishte vepruar kundër vendimit të Qeverisë së Kosovës lidhur me virusin Covid-19. I dyshuari nga njësiti policor është hasur duke punuar në lokalin e tij Auto pjesë. Me udhëzim të prokurorit rasti procedohet në procedurë të rregullt.

• Prishtinë 09.04.2020-20:00. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar është iniciuar lënda pasi që i njëjti nuk ka lejuar që të shpërndahet ushqimi si dhe ka ofenduar vullnetaret dhe zyrtaret policor.

• Kishnicë 08.04.2020-19:50. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar është iniciuar lënda e rastit për shkak se i njëjti nuk ka zbatuar vendimet e Qeverisë. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregulltë.

• Rr.Dardania,Fushë Kosovë 09.04.2020-21:30. Janë arrestuar tre te dyshuar, dy femra dhe një mashkull kosovar pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregulltë.

• Rr.Bill Klinton,Prishtine 09.04.2020-23:00.Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria e Kosovës. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

• Rr. 28 Nëntori, Viti 09.04.2020-08:10. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin lëshuar na Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullte.

• Rr. Brigada 173, Viti 09.04.2020-09:10. Është raportuar se dy të dyshuar meshkuj kosovar janë takuar duke ekspozuar mallra ushqimore me qëllim të përfitimi personale njëherit duke rrezikuar jetën e qytetarëve dhe duke rënë në kundërshtim me vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregulltë.

• Rr. Brigada 173, Viti 09.04.2020-09:10. Është raportuar se një i dyshuar mashkull kosovar, është takuar duke ekspozuar mallra ushqimore me qëllim të përfitimit personal njëherit duke rrezikuar jetën e qytetarëve dhe duke rënë në kundërshtim me vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregulltë.

• Rr. Brigada 173, Viti 09.04.2020-09:30. Është arrestuar i dyshuar mashkull kosovar, pasi që i njëjti është takuar duke ekspozuar mallra ushqimore me qëllim të përfitimit personal njëherit duke rrezikuar jetën e qytetarëve dhe duke rënë në kundërshtim me vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregulltë.

• Fsh. Malishevë e epërme, Gjilan 05.04.2020-17:00. Është arrestuar i dyshuar mashkull kosovar i cili në mënyrë të kundërligjshme nga Republika e Shqipërisë kishte hyrë në Kosovë pa i përfillur kontrollet në kufi ku parashihet vendosja në karantinë dhe kishte shkuar në shtëpi. Të dyshuarit nga stafi mjekësor i është bërë kontrolli mjekësor dhe është dërguar në karantinë në Prishtinë. Ndaj të dyshuarit në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit dhe procedohet në procedurë të rregulltë.

• Rr. Enver Miftari, Gjilan 08.04.2020-16:00. Është arrestuar i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk iu kishte përmbajte udhëzimeve të mjekëve që të qëndroj në vetë izolim në shtëpi, por kishte dalë nga shtëpia. Të dyshuarit nga stafi mjekësor i është bërë kontrolli mjekësor dhe është dërguar në karantinë në Prishtinë. Ndaj të dyshuarit në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit dhe procedohet në procedurë të rregullte.

• Fsh.Topanice,Kamenice 09.04.2020-20:45. Ndaj katër të dyshuarve meshkuj kosovar është iniciuar lënda për shkak se të njëjtit kishin vepruar kundër vendimit të Qeverisë. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullte.

• Lagja Malësia, Kamenicë 09.04.2020-19:18. Ndaj një të dyshuari mashkull kosovar është iniciuar lënda për shkak se të njëjtit kishin vepruar kundër vendimit të Qeverisë. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullte.

• Fsh. Lloshkobare, Ferizaj 09.04.2020 -19:00.Janë shoqëruar në stacionin policor pesë të dyshuar meshkuj kosovar, pasi nuk e kanë respektuar vendimin e qeverisë . Me urdhër të Prokurorit të dyshuarit pas intervistimit janë në procedure të rregulltë.

• Fsh. Bllacë, Suharekë 09.04.2020 – 09:35. Ndaj dy të dyshuarve meshkuj kosovar është iniciuar lënda e rastit për shkak se të njëjtit nuk kanë zbatuar urdhrat e zyrtarëve policor të cilët u kishin dhënë atyre pasi kishin vepruar kundër vendimit të Qeverisë lidhur me virusin Covid 19. Në konsultim me prokurorin lënda e rastit procedohet në procedurë të rregulltë.

• Fsh.Mamushe,Prizren 09.04.2020-21:30. Ndaj katër të dyshuarve meshkuj kosovar është iniciuar lënda për shkak se të njëjtit kishin vepruar kundër vendimit të Qeverisë. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregulltë.

• Rr. Adem Jashari, Pejë 09.04.2020 – 01:50. Janë arrestuar dy të dyshuar një mashkull dhe një femër kosovar pasi që të njëjtit nuk iu kishin përmbajtur vendimit të qeverisë për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse. Me vendim të prokurorit pas intervistimit të dyshuarit janë liruar, rasti në procedurë të rregullte.

• Istog 09.04.2020-17:50. Ndaj dy të dyshuarve meshkuj kosovar është iniciuar lënda e rastit për shkak se të njëjtit nuk kanë zbatuar urdhrat e zyrtarëve policor të cilët u kishin dhënë atyre pasi kishin vepruar kundër vendimit të Qeverisë. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregulltë.

• Fsh. Baicë, Istog 09.04.2020-17:30 . Ndaj dy të dyshuarve meshkuj kosovar është iniciuar lënda e rastit për shkak se të njëjtit nuk kanë zbatuar urdhrat e zyrtarëve policor të cilët u kishin dhënë atyre pasi kishin vepruar kundër vendimit të Qeverisë. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullte.

• Fsh. Gurrakocë, Istog 09.04.2020-17:30. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin lëshuar na Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullte.

• Fsh. Gurrakocë, Istog 09.04.202017:30. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin lëshuar na Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullte.

• Rr. Ibrahim Rugova, Istog 09.04.2020-17:45. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar është iniciuar lënda e rastit për shkak se i njëjti nuk ka zbatuar vendimet e Qeverisë. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullte.

• Rr. Ibrahim Rugova, Istog 09.04.2020-17:40. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar është iniciuar lënda e rastit për shkak se i njëjti nuk ka zbatuar vendimet e Qeverisë. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregulltë.
• Fsh. Banjë, Malishevë 09.04.2020-11:15. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullte.

• Fsh. Banjë , Malishevë 09.04.2020-11:10. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregulltë.

• Fsh. Astrazub, Malishevë 09.04.2020-17:20. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

• Fsh. Banjë, Malishevë 09.04.2020-18:30. Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj kosovar pasi që të njëjtit nuk kane respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullte.

• Fsh. Banjë , Malishevë 09.04.2020-19:00. Është arrestuar e dyshuara femër kosovare pasi që e njëjta nuk e ka respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. E njëjta është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregulltë.

• Rr. Skënderbeu, Malishevë 09.04.2020-19:20. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar ne procedure te rregulltë.

• Fsh. Banjë, Malishevë 09.04.2020-19:30. Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj kosovar pasi që të njëjtit nuk kane respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. Te njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregulltë.
• Rr.Sheh Mihedini,Rahovec 09.04.2020-22:15. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar ne mbajtje.

• Fsh. Xerxë Rahovec 09.04.2020 23:10 Janë arrestuar tre te dyshuar meshkuj kosovar pasi që të njëjtit nuk kane respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. Te njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit dërgohen në mbajtje .

• Fsh. Smrekonicë, Vushtrri 09.04.2020-15:15. Është arrestuar i dyshuar mashkull kosovar i cili e kishte shkelur urdhrin për karranitim duke dalë nga shtëpia për të kryer disa shërbime në qytet. Ndaj të dyshuarit në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit dhe procedohet në procedurë të rregullte.

• Fsh. Smrekonicë Vushtrri 09.04.2020-15:50. Është arrestuar i dyshuar mashkull kosovar pasi që i njëjti është takuar në lokalin e tij duke shkelur urdhrin e lëshuar nga Qeveria e Kosovës. Me vendim të prokurorit i njëjti pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullte.

• Rr 2 Korriku, Mitrovice Jugu 09.04.2020-18:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin lëshuar nga Qeveria e Kosovës. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullte.

• Fsh. Leshak, Mitrovicë 08.04.2020-17:40. I dyshuari mashkull kosovar nga njësiti policor ishte hasur në lokal- market i cili ka vepruar kundër vendimit të Qeverisë së Kosovës lidhur me virusin Covid-19. Ndaj të dyshuarit në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit dhe procedohet në procedurë të rregullt.

• Fsh.Novoselle 08.04.2020-14:35. Njësit policore kanë ndaluar një veturë në të cilen ishin tre persona meshkuj, njëri Shqiptar dhe dy Serb, të cilët dyshohet se kishin ardhur nga një lokal i lojërave të fatit në Karaqevë e poshtme . Personat janë përcjell në piken kufitare te Dheu i Bardhë. Personat janë kontrolluar nga mjekët dhe me udhëzimin e tyre janë dërguar në Karantinë.

• Fsh. Korminjan 09.04.2020 12:30. Njësit policore gjatë patrullimit kanë ndaluar një veturë ne te cilin e drejtonte personi mashkull kosovar i cili ishte përcjell në stacionin policor Kamenicë dhe pas kontrollit nga mjeku me udhëzimin te mjekut personi dërgohet në Karantinë.

• Fsh.Novoselle 09.04.2020-13:30. Njësit policore kanë ndaluar një veturë në të cilen ishin dy persona meshkuj kosovar të cilët dyshohet se kishin ardhur nga një lokal i lojërave të fatit në Karaqevë e poshtme . Personat janë përcjell në pikën kufitare te Dheu i Bardhë. Personat janë kontrolluar nga mjekët dhe me udhëzimin e tyre janë dërguar në Karantinë.

• Fsh.Novoselle 07.04.2020-15:30. Njësit policore kanë ndaluar një veturë në të cilen ishin 5 persona prej tyre 2 meshkuj kosovar dhe tri femra njëra shtetase e Serbisë kurse dy tjerat shtetase të Shqipërisë të cilët dyshohet se kishin ardhur nga një lokal i lojërave te fatit në Karaqevë e poshtme. Personat janë përcjell në pikën kufitare te Dheu i Bardhë. Personat janë kontrolluar nga mjekët dhe me udhëzimin e tyre janë dërguar në Karantinë.

• Fsh.Novoselle 07.04.2020-15:30. Njësit policore kanë ndaluar një veturë të cilën e drejtonte personi mashkull kosovar i cili dyshohet se kishte ardhur nga një lokal i lojërave te fatit në Karaqevë e poshtme . Personi është përcjell në piken kufitare te Dheu i Bardhë dhe pas kontrollit nga ana e mjekut dhe me udhëzimin e tij, personi është dërguar në Karantinë.

• Fsh.Novoselle 07.04.2020-15:30. Njësit policore kanë ndaluar një veturë në të cilen ishin tre persona meshkuj dy prej tyre Shqiptar dhe një shtetas i Serbisë, të cilët dyshohet se kishin ardhur nga një lokal i lojërave të fatit në Karaqevë e poshtme . Personat janë përcjell në piken kufitare te Dheu i Bardhë, janë kontrolluar nga mjekët dhe me udhëzimin e tyre janë dërguar në Karantinë.


MË SHUME NGA Aktuale