Petrit Çarkaxhiu publikon këngën më të re, ‘Vajza e Tokave të Diellit’

Petrit Çarkaxhiu publikon këngën më të re, ‘Vajza e Tokave të Diellit’

Grupi i njohur ‘Jericho’, njihen për tekstet e tyre të vecanta të cilat brenda vetes gërshetojnë herë një mister rreth një bote të panjohur, e herë vijnë në formë revolte mbi sistemin.

Solisti i grupit ‘Jericho’, Petrit Çarkaxhiu, para pak minutash ka pubikuar këngën ‘Vajza e Tokave të Diellit’.

Bashkangjitur gjeni videon dhe tekstin e këngës.