Ed Sheeran dhuron donacion në shkollën kur mësoi vite më parë

Ed Sheeran dhuron donacion në shkollën kur mësoi vite më parë

Ed Sheeran ka dhuruar 170 mijë funta për shkollën e mesme, për studentët, artin dhe IT.

Ed Sheeran thuhet se ka dhuruar 170,000 funta në shkollën e tij të mesme, shkruan DailyMail.

Këngëtari, 29 vjeç, i cili ndoqi shkollën e mesme Thomas Mills në Suffolk gjatë viteve të adoleshencës, thuhet se ka kontribuar në përpjekje për të ndihmuar në gjendjen e superyllit tjetër global, që mund të ndjek gjurmët e tij.

Gjatë dy viteve të fundit, fondacioni bamirës i tij,  “Suffolk Music Foundation” i ka siguruar shkollës kamera, MacBooks dhe një dhomë të errët fotografie për departamentet e saj të artit dhe IT.

Duke mbajtur kujtime të forta për këngëtarin, objekti është aty ku Ed filloi së pari karrierën dhe takoi gruan e tij Cherry Seaborn.

Sipas “The Sun” donacioni u ka ndihmuar që të përmirësojnë dhomat e artit, IT dhe muzikës për studentët që të përmirësojnë performancën e tyre arsimore.

Drejtori i shkollës së muzikës, Richard Hanley shtoi: ‘Nxënësit dhe stafi i kësaj shkolle janë me fat që kanë një përfitues i cili di dhe vlerëson vlerën e arteve në arsim, sa të rëndësishëm janë ata dhe si mund të ndryshojnë vërtet jetën.’

Në fillim të këtij muaji, Sheeran u emërua zyrtarisht si muzikanti më i pasur në Mbretërinë e Bashkuar nën moshën 30 vjeç.