Miley Cyrus ndryshon stilin e flokëve

Miley Cyrus ndryshon stilin e flokëve

Miley Cyrus përmes disa imazheve ka treguar ndryshimin e ri në pamje.

Miley Cyrus gjatë kësaj periudhe po respekton rregullat duke qëndruar e vetizoluar.

Këngëtarja  27 vjeçe përmes Instagramit tregoi ndryshimin e ri që ka bërë në pamje, e që ishte prerja e flokëve.

Ajo nuk ishte larguar nga stili i saj i zakonshëm, ndërsa fansat e komplimentuan për këtë stil të flokëve.

Stilisti i saj e ka quar atë vajzë të guxishme për të eksperimentuar me dukjen dhe njëherësh kliente të shkëlqyeshme.

Miley Cyrus është në lidhje me Cody Simpson, pas ndarjes nga partneri dhe një romancë tjetër që pati me një femër.