Princi Harry përfundon në klinikën psikiatrike

Princi Harry përfundon në klinikën psikiatrike

Sipas revistës Globe, Princi Harry është pranuar në një klinikë psikiatrike në Kaliforni për çrregullim të stresit post-traumatik.

Ai gjithashtu raportohet se pësoi një thyerje nervore, si rezultat i vdekjes së nënës së tij, dhimbjen e së cilës ai e bart që nga viti 1997, kur u plagos tmerrësisht në një aksident me makinë, dhe si rezultat i largimit nga familja mbretërore kohët e fundit me bashkëshorten e tij Meghan Markle.

Ishte vetë Harry që pranoi në një moment se nuk donte që me Meghan të ndodhte njësoj si me nënën e tij.

Por, ky veprim pati edhe një kosto, të cilën duket se tash po e paguan me qëndrim në klinikën psikiatrike.

Një anëtar i moshuar i familjes mbretërore, i cili dëshiroi të mbetej anonim, shpjegoi se çfarë po ndodh me princin 35-vjeçar që u transferua me familjen e tij në Los Anxhelos, ku masat e karantinës janë ende në vazhdim, duke shtuar se duke shërbyer dhjetë vjet pati pasoja të mëtejshme edhe për vetë atë.