Yuri Kim: Nuk ka pazare me Reformën Zgjedhore dhe atë në Drejtësi

Yuri Kim: Nuk ka pazare me Reformën Zgjedhore dhe atë në Drejtësi

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka dalë me një deklaratë të fortë për mediat.

“Duam që Shqipëria të jetë aleat i fortë i SHBA, të jetë pjesë e familjes europiane. Shqipëria nuk mund të jetë pjesë e familjes europiane pa Reformë në Drejtësi. Shqipëria nuk mund të jetë pjesë e familjes europiane pa Reformë Zgjedhore. Dhe dua t’iu them se me këto nuk bëhen pazare, këto janë domosdoshmëri. Shtetet e Bashkuara duan të njëjtën gjë që duan dhe shqiptarët”, tha ajo.