SHBA: Sot më shumë se kurrë kjo ditë ofron mundësi për reflektim
Sharr Travel

SHBA: Sot më shumë se kurrë kjo ditë ofron mundësi për reflektim

Ambasada e SHBA-së në Tiranë ka uruar festën e Fiter Bajramit për të gjithë besimtarët myslimanë.

Përmes një postimi në Facebook, ambasada thekson se sot më shumë se kurrë kjo ditë ofron mundësi për të reflektuar mbi angazhimin e përbashkët për ndërtimin e komuniteteve paqësore dhe të begata.

Në emër të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara, iu shprehim urimet më të mira të gjithë atyre që festojnë Fiter Bajramin. Sot, më shumë se kurrë, kjo ditë ofron një mundësi për të reflektuar mbi angazhimin tonë të përbashkët për ndërtimin e komuniteteve paqësore dhe të begata. Ndërsa bota përballet me sfida të reja, ne shpresojmë dhe urojmë që ky vit të sjellë shëndet të mirë dhe gëzim në familjet e të gjithëve! Gëzuar Bajramin!”