`Duhet të krijojmë një front të përbashkët për rivendosjen e demokracisë`
Sharr Travel

`Duhet të krijojmë një front të përbashkët për rivendosjen e demokracisë`

Edhe pse ka kaluar mbi një javë nga shembja e Teatrit Kombëtar, sërish vijojnë reagimet nga politika.

Presisdenti Ilir Meta ka ripostuar këngën e zviceranit Marco Zappas, ku shprehte revoltën e tij për shembjen e teatrit.

Përmes një postimi në Facebook, Meta shprehet se kjo këngë është një homazh duhet të na zgjojë dhe frymëzojë të gjithëve, ''për të krijuar një front të përbashkët për rivendosjen e demokracisë''.