Capital T rrëmben vëmendjen në rrjete sociale
Sharr Travel

Capital T rrëmben vëmendjen në rrjete sociale

Trimin asnjëherë nuk e kemi parë kështu.

Capital T është aktiv në rrjete sociale, sidomos në Instagram.

Ai ndan imazhe të ndryshme, përfshirë edhe ato nga përditshmëria e vendet ku shkon për të ndihmuar familjet në nevojë.

Mirë atë pothuajse asnjëherë nuk e kemi parë duke pozuar i zhveshur teksa tregon muskujt.

Duke qenë kështu, me foton e postuar para pak minutash në Instagram, ai ka marrë gjithë vëmendjen e ndjekësve.

Komentet e shumta nuk kanë munguar dhe ishin kryesisht femra ato që shkruanin.