Nuk do e njihni, Selena Gomez qeth flokët zero
Sharr Travel

Nuk do e njihni, Selena Gomez qeth flokët zero

Karantania ka ndryshuar drastikisht këngëtaren e famshme, Selena Gomez. Këngëtarja është bërë së fundmi tullace.

Fotot e Selenës të qethur zero po bëjmë tashmë xhiron në rrjetet sociale.

Ndërkohë fansat ende janë të shokuar nga pamja e këngëtares. Disa prej tyre shprehen se mund të jetë një fotomontazh dhe këngëtarja nuk i ka prerë flokët.

Tashmë pritet një reagim nga këngëtarja se përce ka marrë këtë vendim. Ndërkohë që qethja e flokëve zero nga femrat është kthyer edhe në trend.