Meghan dhe Harry po ‘vuajnë’ nga mbikëqyrja me dronë mbi shtëpinë e tyre
Sharr Travel

Meghan dhe Harry po ‘vuajnë’ nga mbikëqyrja me dronë mbi shtëpinë e tyre

Meghan Markle dhe Princi Harry kanë raportuar fluturime të shumta të dronit mbi Los Angeles të ri të tyre në polici.

Raporti thotë se dronët kanë fluturuar 20 metra mbi tokë për të kapur vështrimet e Dukës dhe Dukeshës së Sussex-it , dhe djalit të tyre një vjeçar, Archie.

Një burim tregoi se Harry dhe Meghan kanë qenë duke luftuar me ndërhyrjet e shtypit në rezidencë që nga koha kur u tërhoqën si mbretër  në fillim të këtij viti.

Incidentet e lidhura me dronin kanë ndodhur në 9, 19, 20, 20, 21 dhe 25 maj, dhe u të gjitha u raportuan në polici.

“Ata i shohin këto dronë dhe ata mendojnë se ata po operohen nga fotografë. Meghan mori kërcënime me vdekje raciste në kohën e dasmës së saj, kështu që kërcënimi është shumë i rrezikshëm për ta”, tha një burim duke shtuar,” Por, përveç kësaj, imagjinoni nëse do të ishit në këpucët e tyre, si do të ndiheshit ? Të keni dronë që operojnë rreth 20 metra mbi kokën tuaj, kur po përpiqeni të luani me djalin tuaj? “

Ndërsa, kohët e fundit u zbulua se si Meghan dhe Harry festuan përvjetorin e tyre dy të martesës.