ShBA: Të zbatohet vendimi i Gjykatës Kushtetuese
Sharr Travel

ShBA: Të zbatohet vendimi i Gjykatës Kushtetuese

Shtetet e Bashkuara u bëjnë thirrje të gjitha institucioneve dhe partive politike të zbatojnë vendimin e sotëm dhe të gjitha vendimet e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës.

"Ne kërkojmë nga të gjithë liderët të punojnë së bashku për një tranzicion të rregullt në interes të paqes, stabilitetit dhe prosperitetit për të gjithë qytetarët e Kosovës', thuhet në Deklaratë e Sh.B.A-ve për vendimin e Gjykatës Kushtetuese.


MË SHUME NGA Aktuale