COVID-19 shkon dhe në Sarandë. Rasti i parë, një shtetase nga Ukraina
Sharr Travel

COVID-19 shkon dhe në Sarandë. Rasti i parë, një shtetase nga Ukraina

COVID-19 shkon  në Sarandë. Një shtetase nga Ukraina e cila kishte shkuar me pushime në Sarandë rezuloi pozitive me koronavirusin COVID-19 duke shënuar kështu rastin e parë në qytetin bregdetar.

Prej 7 muajsh  gruaja ishte vendosur në Tiranë, ndërsa ka deklaruar se në Sarandë kishte apartamentin e saj dhe nuk kishte pasur kontakte të tjera. Po punohet për gjurmimin epidemiologjik të kontakteve.