Regjistrohen 4 raste të reja me Covid-19 në Lushnje
Sharr Travel

Regjistrohen 4 raste të reja me Covid-19 në Lushnje

Regjistrohen 4 raste të reja me Covid-19 në Lushnje. Këto raste kanë rezultuar pozitive ditën e djeshme dhe janë karantinuar në banesën e tyre.

Mësohet se janë raste kontakti të ardhur nga Tirana.

Rastet e reja janë dy familje në Lushnje. 

Njëra familje burrë e grua janë infektuar ne spitalin e sëmundjeve të brendshme në Tiranë, ndërsa familja tjetër, gruaja ka qenë në Tiranë dhe ka infektuar dhe bashkëshortin.