Kontributi “sekret” që Princ Charles dha në dasmën e vëllait të tij
Sharr Travel

Kontributi “sekret” që Princ Charles dha në dasmën e vëllait të tij

Gjatë një interviste për “Classic FM”, Princi Charles tregoi dhe kontributin e veçantë që ka dhënë në dasmën e vëllait të tij, Princit William dhe Kate Middleton.

“Më pëlqen të përpiqem të merrem me pjesën e muzikës për raste të caktuara … sidomos për dasma. Isha shumë i lumtur që në dasmën e vëllait kisha mundësi për të propozuar disa nga këngët”.

Sipas revistës “People”, të ftuarit në dasmën e pricit, u mirëpritën me muzikën e Johann Sebastian Bach, Edëard Elgar dhe Sir Peter Maxwell Davies.