Schalke 04 në krizë rezultatesh,por drejtuesit konfirmojnë trajnerin Wagner
Sharr Travel

Schalke 04 në krizë rezultatesh,por drejtuesit konfirmojnë trajnerin Wagner

Schalke 04 është në krizë të thellë rezultatesh. Për vitin 2020 “Blutë Mbretërorë” kanë arritur vetëm 1 fitore, 4 barazime dhe kanë pësuar 6 humbje duke vënë në lëkundje pozitat e David Wagner.

Schalke 04 është në krizë të thellë rezultatesh. Për vitin 2020 “Blutë Mbretërorë” kanë arritur vetëm 1 fitore, 4 barazime dhe kanë pësuar 6 humbje duke vënë në lëkundje pozitat e David Wagner. Teksa trajneri eshtë vënë në shënjestër nga kritikat drejtuesit e klubit kanë rinovuar besimin ndaj tij dhe diçka të tillë e deklaroi drejtori sportiv, Jochen Schneider. Ky i fundit deklaroi se Wagner ka bërë punë të mirë deri në janar dhe më pas për shumë arsye ekipi nuk po ecën mirë duke bërë përgjegjës të gjithë bashkë me lojtarët por shtoi se ai do të vazhdojë punën dhe në fund të sezonit do të bëhen llogaritë.