Meta: Lufta kundër kanabisit kusht për integrimin evropian

Meta: Lufta kundër kanabisit kusht për integrimin evropian

Presidenti Ilir Meta deklaroi sot se “përqendrimi i Policisë së Shtetit, Shërbimit Informativ Shtetëror, Prokurorisë dhe agjencive ligjzbatuese në luftën kundër kanabisit është i domosdoshëm”.

Në një reagim pas publikimit të raportit të Qendrës Europiane të Drogave, Meta tha se “raporti vjetor i Qendrës Europiane të Drogave i publikuar së fundmi, është një këmbanë e fortë alarmi që duhet të zgjojë dhe t’i bashkojë të gjitha forcat e përpjekjet për të mos lejuar kurrë më përsëritjen e këtij fenomeni kanceroz për shoqërinë, që aq shumë e ka dëmtuar imazhin e Shqipërisë”.

“Lufta kundër kanabisit është kusht për integrimin europian dhe çdo neglizhencë në këtë drejtim do kishte pasoja tepër të rënda për të ardhmen e vendit”, tha Meta./atsh/