Lufta kundër pandemisë e rimëkëmbja ekonomike prioritetet e qeverisë së re
Sharr Travel

Lufta kundër pandemisë e rimëkëmbja ekonomike prioritetet e qeverisë së re

Kandidati për kryeministër, Avdullah Hoti, sot në Kuvendin e Kosovës ka paraqitur ekspozenë rreth qeverisë së tij.

Ai ka treguar se prioritetet e kësaj qeverie do të jenë të lidhura me pandeminë Covid-19.

Hoti ka thënë se dy prioritete kryesore të qeverisë së tij do të jenë lufta kundër pandemisë Covid-19 dhe rimëkëmbja e ekonomisë nga pandemia.

“Krahas këtyre prioriteteve, do të kemi forcimin e shtetit, luftimin e krimit dhe korrupsionit, rritjen e punësimit, marrjen e përgjegjësive kushtetuese për ta quar përpara dialogun me Serbinë, duke ruajtur integritetin territorial”, ka deklaruar Hoti.

Autor: RTKlive