Markle dhe Harry nuk kanë para
Sharr Travel

Markle dhe Harry nuk kanë para

Pas largimit nga Pallati Mbretëror, Meghan Markle dhe Harry duhet të siguronin vetë se kush do t’i mbronte.

Ata i kërkuan Princit Charles që të paguante për sigurinë e tyre, por ky i fundit deklaroi që ishin ata që zgjodhën të bënin një jetë private dhe në këtë mënyrë tani duhet të ndërmarrin çdo vendim vetë.

Çifti i Sussex ka qëndruar në rezidencën e tyre private në Los Angeles. Mediat rozë shkruajnë se ata së fundmi kanë paguar një skuadër që të sigurojë mbrojtje. Por shifra është marramendëse, pasi Meghan dhe Harry do paguajnë 7 mijë Paund në ditë.

Ata kanë zgjedhur skuadrën nga kompania më e mirë e cila punon edhe për njerëz të tjerë të fuqishëm siç janë Tom Hanks, Madonna, Jeff Bezos, Cher etj.