Angelina Jolie kur ishte e re dëshironte të punonte në varreza
Sharr Travel

Angelina Jolie kur ishte e re dëshironte të punonte në varreza

Një nga gratë më të bukura në botë, Angelina Jolie, së shpejti do të festojë ditëlindjen e 45-të.

E kaluara e saj rebele përfundimisht u shndërrua në një jetë familjare me gjashtë fëmijë, pas divorcit me Brad Pitt.

Para se të fillonte të vepronte profesionalisht, Angelina ishte modele qysh nga mosha 14-vjeç.

Përveç modelimit, kur ajo ishte magjepsur nga vdekja, kështu që u tha të gjithëve se do të punonte në një varrezë kur të rritet.

Përveç që kishte dëshira të pazakonta biznesi, Angelina kishte edhe një shije të veçantë kur bëhej fjalë për kafshët. Përkatësisht, kur ishte e re, kafshët shtëpiake të saj ishin një hardhucë dhe disa gjarpërinj.

Roli i saj i parë i madh ishte në filmin "Hackers". Ajo ishte vetëm 20-vjeç dhe kishte flokë të shkurtër, dhe megjithëse ne të gjithë e njohim atë si një zeshkane fatale, nuk është ngjyra e saj natyrale e flokëve.

Para se të takohej me Brad Pitt, aktorja tashmë ishte në dy martesa, më 1996 me aktorin Johnny Lee Miller dhe skenaristin Billy Bob Thornton.

Në një intervistë, Angelina pranoi që është biseksuale dhe se i do burrat dhe gratë në mënyrë të barabartë. Një nga zonjat e saj ishte një kolege nga filmi "Foxfire", Jenny Shimizu.

Angelina dhe Brad u takuan në serinë e "Zoti dhe Zonja Smith" më 2005, ndërsa aktori ishte ende me Jennifer Aniston. Duket se kimia në grup mbizotëroi, kështu që ata ecën shumë shpejt pas kësaj, dhe në vitin 2014, ata u martuan. Askush nuk mbeti imun kur ata deklaruan dy vjet më vonë se martesa e tyre kishte marrë fund,