Forbes publikon VIP-at më të paguar për vitin 2020, kryeson Kylie Jenner
Sharr Travel

Forbes publikon VIP-at më të paguar për vitin 2020, kryeson Kylie Jenner

Kylie Jenner mban pozitën e parë në listën e ‘VIP’-ave më të paguar gjatë vitit 2020.

Forbes ka publikuar listë e të famshmëve më të paguar nga viti 2020, dhe këtë listë e kryeson ylli-televiziv Kylie Jenner, shkruan DailyMail.

Jenner ka fituar 590 milionë dollarë nga shitja e 51% të aksioneve të firmës së saj të kozmetikës në janar.

Në vend të dytë renditet Kanye West me 170 milionë dollarë pasuri kjo e grumbulluar nga fitimet që kanë ardhur nga bashkëpunimi i Yeezy me Adidas.

Sportisti Roger Federer renditet i treti me 106.3 milionë dollarë për ti lënë vendin Cristiano Ronaldos, i cili zë vendin e 4-t me 105 milionë dollarë pasuri për 2020-ën. 

Lista nga vendi i parë deri në të 20-tin e gjeni më poshtë:

Kylie Jenner – $590 million
Kanye West – $170 million
Roger Federer – $106.3 million
Cristiano Ronaldo – $105 million
Lionel Messi – $104 million
Tyler Perry – $97 million

Neymar – $95.5 million
Howard Stern – $90 million
LeBron James – $88.2 million
Dwayne Johnson – $87.5 million
Rush Limbaugh – $85 million
Ellen DeGeneres – $84 million
Bill Simmons – $82.5 million
Elton John – $81 million
James Patterson – $80 million
Stephen Curry – $74.4 million
Ariana Grande – $72 million
Ryan Reynolds – $71.5 million
Gordon Ramsay – $70 million
Jonas Brothers – $68.5 million