Sparks shpreson që kënga e saj e re të ndihmojë në shërimin e njerëzve
Sharr Travel

Sparks shpreson që kënga e saj e re të ndihmojë në shërimin e njerëzve

Jordin Sparks ka dërguar një mesazh për këngën e re.

Fituesja 30-vjeçare e American Idol ndau një video të vetes duke kënduar këngën e saj të re “Unknown” të mërkurën (3 qershor).

“Muzika gjithmonë më ka ndihmuar duke provuar kohë në jetën time dhe unë shkrova këtë këngë në shkurt bazuar në përvojat e mia … por ka marrë një kuptim krejt të ri këto javët e fundit. Shpresoj se mund t’i mbyllni sytë dhe ta lini këtë këngë t’ju ​​marrë aty ku duhet të shkoni. Bërtisni, bërtisni, përqafoni dikë që e doni (nëse mundeni), falënderoni Zotin për një ditë tjetër … dijeni që ne do ta kapërcejmë këtë së bashku, “shkroi ajo.

 “Dërgoni aq shumë dashuri për ata që ndiejnë barrën dhe peshën e rëndë të asaj që po ndodhw. Duket e çuditshme të përmendet, por nëse ju keni prekur nga kjo këngë, është e disponueshme kudo. Asgjë tjetër për të thënë, por shpresoj se ndihmon në shërimin”, përfundoj artistja.