Bebe Rexha në përkrahje të LGBT, grimohet me ngjyra të ylberit
Sharr Travel

Bebe Rexha në përkrahje të LGBT, grimohet me ngjyra të ylberit

Bebe Rexha ka dhënë mbështetjen e saj për komunitetin e LGBT.

Muaji qershor njihet si muaji i krenarisë nga komuniteti i LGBT, dhe artistë  të shumtë kanë dhënë mbështetjen e tyre në forma të ndryshme.

Së fundmi edhe këngëtarja shqiptare Bebe Rexha e cila jeton në SHBA, ka publikuar një fotografi në Instagram ku bën të qartë se qëndron pas kësaj shoqërie.

Në foton e ndarë ajo shihet e grimuar me ngjyra të ylberit, dhe si mbishkrim ajo ka lënë “Pak me vonesë por, urime muaji i krenarisë”.