Julia dhe Daniel festuan 18-vjetorin e martesës

Julia dhe Daniel festuan 18-vjetorin e martesës

Aktorja e njohur amerikane, Julia Roberts dhe bashkëshorti i saj Daniel Moder kanë festuar 18-vjetorin e martesës së tyre.

Julia ka ndarë me 8.9 milionë ndjekësit e saj në Instagram një fotografi duke e puthur bashkëshortin.
 
Roberts dhe Moder janë të martuar që nga viti 2002 pas takimit të tyre të parë në xhirimet e “The Mexican” në vitet 2000- 2001.