Për momentin, nuk kemi pse të presim për këngë të reja nga Rihanna

Për momentin, nuk kemi pse të presim për këngë të reja nga Rihanna

Rihanna po e vë muzikën në pauzë “pafundësisht” për t’u përqëndruar në perandorinë e saj të bukurisë.

Artistja nuk ka lëshuar një album që nga Anti në vitin 2016 dhe duket se fasnat do të duhet të presin edhe më gjatë për materialin e ri sepse ylli 32-vjeçar sapo ka brenduar emrin Buff Ryder, një linjë për kujdesin e lëkurës, dhe planifikon të përqendrojë përpjekjet e saj atje.

Një burim i tha për The Sun: “Albumi i nëntë i Rihanna është në pritje për një kohë të pacaktuar.

“Ajo dëshiron t’i bëjë miliona të saj me bukuri dhe po planifikon një linjë të re për kujdesin e lëkurës për të shkuar së bashku me gamën e saj Fenty Cosmetics.”