Rama takim me opozitën parlamentare në orën 19:00
Sharr Travel

Rama takim me opozitën parlamentare në orën 19:00

Kryeministri Edi Rama do të zhvillojë një takim ditën e sotme (7 korrik) me opozitën parlamentare në orën 19:00.

Takimi i kryeministrit Rama me opozitën parlamentare pas kërkesave për listat e hapura dhe ndryshimet kushtetuese