​Kanye West nuk mbështet Trumpin
Sharr Travel

​Kanye West nuk mbështet Trumpin

Reperi amerikan Kanye West, i cili njoftoi kandidaturën e tij për presidencën e Shteteve të Bashkuara, tha në një intervistë për revistën ‘Forbes’, se ai nuk e mbështet më Donald Donald dhe deklaroi se kishte mbijetuar Covid-19.

Lajmi, i cili ishte nën zjarr nga disa kritikë për mbështetjen e Trump, thoshte se ai kishte humbur besimin te "komandanti i përgjithshëm", raporton CNN.


MË SHUME NGA Magazina