​Thaçi vazhdon vizitat te familjarët e dëshmorëve
Sharr Travel

​Thaçi vazhdon vizitat te familjarët e dëshmorëve

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi gjatë ditës së sotme ka vazhduar vizitat e tij të fundit në familje dëshmorëve të luftës heroike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Ai me këtë rast kishte një bashkëbisedim të veçantë me anëtarët e familjes Duraj dhe familjarë të tjerë të dëshmorëve dhe martirëve në fshatin Elezaj të Kaçanikut.

“Lavdi të përjetshme të gjithë heronjve, dëshmorëve dhe martirëve të kombit”, ka shkruar Thaçi në Facebook.


MË SHUME NGA Aktuale